Πίσω

Για να προχωρήσετε σε εγγραφή πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους που βλέπετε στην ιστοσελίδα με τον υπεύθυνο του φροντιστηρίου, όπου θα προγραμματίσετε ένα διαδικτυακό ραντεβού στο οποίο θα μιλήσετε αναλυτικά για το πρόγραμμα σπουδών που σας ενδιαφέρει και θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη μέθοδο που ακολουθείται στο online φροντιστήριο educator.

Η πλειοψηφία των μαθητών και φοιτητών μας εγγράφονται στο φροντιστήριο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ή του ακαδημαϊκού εξαμήνου αντίστοιχα, χωρίς να αποκλείεται η εγγραφή και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς ή του ακαδημαϊκού εξαμήνου.

Οι μαθητές και οι φοιτητές του φροντιστηρίου μας στο ραντεβού εγγραφής με τον υπεύθυνο του φροντιστηρίου λαμβάνουν τους κωδικούς για τη σύνδεση στη διαδικτυακή τάξη καθώς και τις απαιτούμενες πληροφορίες για την διεξαγωγή των μαθημάτων. Για τον εξοπλισμό που απαιτείται από τους μαθητές μπορείτε να ανατρέξετε εδώ

Στο φροντιστήριο educator.gr η ομοιογένεια των τμημάτων αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα, για αυτό πραγματοποιούμε διαγνωστικά τεστ ώστε να διαμορφώσουμε όσο γίνεται πιο ομοιογενή τμήματα με βάση το υπόβαθρο και τους προσωπικούς στόχους των μαθητών μας.

Ο μέγιστος αριθμός μαθητών που υπάρχει σε ένα τμήμα είναι 5 μαθητές.

Σε περίπτωση που συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος για τον οποίο ο μαθητής δεν κατάφερε να παρακολουθήσει το μάθημα, φροντίζουμε ώστε να αναπληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Τα διαγωνίσματα διεξάγονται ηλεκτρονικά με βάση το πρόγραμμα διαγωνισμάτων που έχει γνωστοποιηθεί στους μαθητές. Οι μαθητές συνδέονται online, λαμβάνουν τα θέματα και τα αναρτούν διαδικτυακά σε προκαθορισμένο χρόνο, όπως έχουν προηγουμένως ενημερωθεί. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης υπάρχει online επιτήρηση και οι μαθητές είναι με ανοιχτές κάμερες.

Η διδακτική ώρα διαρκεί 50 λεπτά και ακολουθούν 10 λεπτά διαλλείματος.

Οι γονείς ενημερώνονται μηνιαίως με γραπτό μήνυμα στο κινητό ή στο mail τους για την πρόοδο των παιδιών τους. Επιπλέον πραγματοποιούμε ετησίως δύο live ενημερώσεις μέσω της διαδικτυακής μας πλατφόρμας.

Τα δίδακτρα καταβάλλονται με τραπεζική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό το πρώτο δεκαήμερο του τρέχοντος μήνα και μας αποστέλλετε ηλεκτρονικά το αποδεικτικό της κατάθεσης.

Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία, επικοινωνήστε μαζί μας!

Στείλτε μας την ερώτησή σας

    Μετάβαση στο περιεχόμενο