Πίσω

Στο online φροντιστήριο educator γνωρίζουμε τη σημασία του επαγγελματικού προσανατολισμού!

Τόσο στο Γυμνάσιο αλλά κυρίως στο Λύκειο προκειμένου ένας μαθητής να ανταποκρίνεται επιτυχώς στα μαθησιακά ζητούμενα της κάθε τάξης είναι απαραίτητο να έχει έναν σαφή επαγγελματικό στόχο, διότι μόνο έτσι θα έχει το κίνητρο να εργαστεί επαρκώς και τελικά να πετύχει.

Άλλωστε γιατί να αγωνιστεί κάποιος σκληρά αν δεν ξέρει ποιος είναι ο στόχος του και τι θέλει τελικά να πετύχει;

Στην ομάδα του educator έχουμε πιστοποιημένο σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού, ο οποίος παρέχει τη συμβουλευτική καθοδήγηση τόσο στους μαθητές όσο και στους φοιτητές μας.

Παρακάτω αναφέρουμε τις υπηρεσίες συμβουλευτικής που παρέχουμε:

1. Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Η υπηρεσία αυτή αναφέρεται σε μαθητές από Γ’ Γυμνασίου μέχρι Β’ Λυκείου και περιλαμβάνει:

Μέσα από αυτή τη διαδικασία της συμβουλευτικής βοηθάμε τους μαθητές να ανακαλύψουν τις προτιμήσεις τους, να θέσουν εφικτούς στόχους και φυσικά να επιλέξουν τη σωστή επαγγελματική κατεύθυνση που τους ταιριάζει και ανταποκρίνεται στη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας.

2. Συμπλήρωση μηχανογραφικού δελτίου

Στο online φροντιστήριο educator η υποστήριξη των μαθητών μας δεν σταματάει με το τέλος των Πανελληνίων εξετάσεων. Ίσως το πιο κρίσιμο βήμα για έναν μαθητή της Γ’ Λυκείου είναι η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου και σε αυτό είμαστε δίπλα στους μαθητές μας, καθώς κάνουμε αυτό το κρίσιμο βήμα μαζί!

Ο κάθε μαθητής πραγματοποιεί ατομικό ραντεβού διάρκειας 90 λεπτών με τον πιστοποιημένο σύμβουλο της ομάδας μας, στο οποίο γίνεται:

Πέτυχε τους στόχους σου
Ξεκίνα τώρα
Μετάβαση στο περιεχόμενο